TMMOB Gıda Mühendisleri Odası’nın 20 Ekim 2018 tarihinde Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlediği sempozyumda Bölüm Başkanımız Prof. Dr. F. Yeşim Ekinci’de konuşmacı olarak yer aldı.

Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Aykut NUHOĞLU‘nun açılış konuşmasının ardından gerçekleştirilen sempozyumda ‘Sıfır Açlık ve Güvenli Gıdaya Erişim Hakkı` konulu oturumunda Gıda Mühendisi ve Spor Spikeri Emre TİLEV moderatör olarak görev alırken, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. EKİNCİ ile birlikte, İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek HEPERKAN, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman ERK ve Tarım ve Gıda Etiği Derneği Genel Sekreteri Petek ATAMAN da konuşmacı olarak yer aldılar.