Prof. Dr. F. Yeşim Ekinci danışmanlığında tamamlanan lisans bitirme projeleri 6. Gıda Güvenliği Kongresi’nde sözlü olarak sunuldu

03-04 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul Grand Cevahir Hotel’de gerçekleştirilen Uluslararası katılımlı 6. Gıda Güvenliği Kongresi’nde, Prof. Dr. F. Yeşim Ekinci danışmanlığında tamamlanan bölüm öğrencilerimiz Nursu Gündüz ve Zeynep Sarpkaya’nın “European Cranberrybush Meyve Suyu İlaveli Süt Esaslı Fonksiyonel İçecek İçerisinde Probiyotik Kültürlerin Canlılığı ve Listeria monocytogenes İnhibisyonunun Değerlendirilmesi” isimli  çalışmayı yürüten bölüm asistanlarımızdan Gizem Özan tarafından başarıyla sözlü olarak sunulmuştur.