FDE465 ‘Gıda Proses ve Tesislerinin Tasarımı’ dersi kapsamında, Unilever’den Dr. Serdar Baysan öğrencilerimize ‘World Class Manufacturing’ üzerine bir seminer verdi.

4 Ekim 2018 günü Unilever’den Dr. Serdar Baysan  öğrencilerimize ‘World Class Manufacturing’ üzerine bir seminer verdi. Tasarım dersleri kapsamında Gıda Mühendisliği ile Endüstri ve Sistem Mühendisliği öğrencilerinin beraber yapacakları tasarım projesi için çok faydalı olan bu seminer için  kendisine teşekkür ediyoruz.

Dr Serdar Baysan, lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden almıştır. İTÜ’de ve Tokyo Teknoloji Enstitüsü’nde araştırmacı olarak görev alan Dr. Baysan, 2016 yılından bu yana Unilever’de Assistant Manufacturing Excellence Manager olarak görev yapmaktadır.