Bölümümüzde Sanem Çelimli Batuk (Unilever) Tarafından “Gıda Sektöründe Proje Yönetimi” Başlıklı Seminer Düzenlendi

3 Mayıs 2018, günü Sanem Çelimli Batuk’un katılımıyla bölümümüzde “Gıda Sektöründe Proje Yönetimi” başlıklı seminer programı gerçekleşmiştir.

Sanem Çelimli Batuk lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde 2011 yılında tamamladıktan sonra Unilever  Araştırma & Geliştirme Departmanı’nda Ürün Geliştirme Mühendisi olarak çalışmaya başladı. Yüksek lisans eğitimini 2014 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Programı’nda tamamladı. Halen Unilever’de AR&GE Müdür Yardımcısı olarak çalışmakta, ve doktora eğitimine Yeditepe Üniversitesi Biyoteknoloji Programı’nda devam etmektedir.

Kendisine bu faydalı seminer için bölüm olarak teşekkür ederiz.