Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Mustafa Özilgen, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen ‘Yıldız Gıda Kariyer Günleri ve Öğrenci Kongresi’nde davetli konuşmacı olarak yer almış ve ” Gıda’nın Mühendisliği ” üzerine sunum gerçekleştirmiştir

Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Mustafa Özilgen, “Yıldız Gıda Kariyer Günleri ve Öğrenci Kongresi”ne davet edilmiş ve teknik konulardaki sunumlardan birini gerçekleştirmiştir. Profesör Özilgen ” Gıda’nın Mühendisliği” başlıklı sunumunda “Gıda Proses Dizaynlarında Gıdaların Mühendislik Özellikleri” ve “Kalite ve Raf Ömrü Açısından Gıdaların Mühendislik Özellikleri” gibi konulara yer vermiştir.

Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’ne ve kongrenin yapılmasında emeği geçen organizasyon komitesine teşekkür ederiz.

afiş