Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen sadece Mühendislik Fakültesi öğrencilerine özel Kariyer Günü etkinliğinde sen de bize katıl!

9 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek olan ve Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen sadece Mühendislik Fakültesi öğrencilerine özel bu etkinlikte; alanında fark yaratmış mühendisler geleceğin mühendisleri ile buluşarak merak ettiğin soruları cevaplayacak, 10 farklı mühendislik alanı için farklı etkinlikler ve oturumlar eşliğinde 21.yy’da  mühendisliği  tekrar keşfediyor olacağız!
Eğer sen de bu keşfe katılmak istersen 09 Mayıs 2019 Perşembe günü özgeçmişini ve içindeki mühendislik tutkusunu yanına alarak bize katıl!”

müh.fak.kar.sosyalmedya