17 Mayıs 2019 tarihinde, Gıda Mühendisliği Bölüm seminerleri kapsamında Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği (MÜMSAD) tarafından  “Sıkıcı Gerçekler Çekici Hurafelere Karşı” başlıklı seminer gerçekleştirildi.

17 Mayıs 2019 tarihinde, Gıda Mühendisliği Bölüm seminerleri kapsamında Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği (MÜMSAD) tarafından  “Sıkıcı Gerçekler Çekici Hurafelere Karşı” başlıklı seminer gerçekleştirildi.

17 Mayıs 2019 tarihinde saat 11:00’de Mühendislik Fakültesi B0312 nolu sınıfta Gıda Mühendisliği Bölüm seminerleri kapsamında Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği (MÜMSAD) tarafından  “Sıkıcı Gerçekler Çekici Hurafelere Karşı” başlıklı bir seminer gerçekleştirilmiştir.

Gıdalardaki genel bilgi kirliliği ile MÜMSAD kapsamında ürün kategorsinde yer alan kuru çorba, margarin, dondurulmuş gıda ve meyve-bitki çayları hakkındaki gerçeklerin bilimsel görüşlerle destekleneceği sunum MÜMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Metin YURDAGÜL ve Genel Koordinatör Ebru AKDAĞ tarafından yapılmıştır.